marynabiala, proszę poprawić temat zgodnie z zasadami kącika.
Jeżeli możesz to używaj spacji między zdaniami, bo tekst podany w takiej formie zniechęca do czytania
pewnie musisz rozebrać i wyjąć całą zapalniczkę popielniczkę i uchwyt na kubek - to jest wszystko w jednej kasecie i jakoś gmerać od środka po wyjęciu. Całą kasetę wyjmiesz jak odkręcisz panel sterujący od klimatyzacji i zdejmiesz niby drewienko z guziczkami od wyposażenia dodatkowego. Zobczysz śrubki mocujące kasetę z tymi uchwytami, odkręcasz i pociągasz do siebie - ostrożnie żeby nie połamać
Podepnę się pod temat żeby nie śmiecić. Zdjąłem panel od klimatyzacji i listwę z włącznikami i nie widzę tam już żadnych śrub a mimo to kaseta z popielniczką i resztą nie daje się wyciągnąć Mam tam ten fabryczny uchwyt na telefon i chce go wyciągnąć i nie wiem jak ...
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 21:45
Też miałem ten problem i nie sądzę że ci pomogę.Po prostu odciąłem to badziewie brzeszczotem,bo są tam zatrzaski i da się to wysunąć.Kable zaizolowałem,a jest tam kilkanaście cienkich przewodów, i spoko-jeżdżę z tym już dwa lata,a mikrofon przy lampie kabinowej dalej wisi.
Dziadek, coś Ty taki w gorącej wodzie kąpany. Siłą spokoju się rozbiera. Z boku są zatrzaski do krórych jest dostęp po wyciągnięciu panelu klimatyzacji i listwy przełączników. Tylko wysuwać konsolę należy ostrożnie bo kable od gniazda zapalniczki są stosunkowo krótkie a ich ponowne nasunięcie na konektory może być kłopotliwe z racji ciasnoty i krótkich przewodów.
Poradziłem Sobie Znalazłem te zatrzaski przy pomocy lusterka Ale jak juz wszystko wyciągałem to się okazało że ten uchwyt od środka po lewej stronie ma taki mały zatrzask przy którym wystarczy pomajstrowac śrubokretem i lekko wychodzi:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum