Łysy w beemce to chyba jakiś inny gatunek. Ostatnio też miałam dziwne spotkanie z takim jednym.
Zbliżałam się do skrzyżowania, na którym zapaliła się strzałka do skrętu w prawo. Jako że kilka aut za sobą widziałam misiaczki to zatrzymałam się jak kodeks drogowy nakazuje i zaraz miałam ruszyć ale pan w bmw był szybszy i od razu na klakson nacisnął. Nie lubię takich cwaniaczków więc pokazałam mu środkowy palec (wiem, wiem nie powinnam się zniżać do jego poziomu no ale cóż, wnerwił mnie trochę). Zanim dojechałam do kolejnych świateł (znowu prawoskręt) pan mnie wyprzedził i ..... stał na zielonym świetle (nie na strzałce) tak długo aż cała kolejka za mną nie zaczęła trąbić i go wymijać Zemsta buraka
A ja wstawie się w obronie kierowców BMW . Obowiązuje u nas ruch prawostronny, według przepisów lewego pasa używamy przy: wymijaniu, omijaniu, skrętu w lewo a nie do jazdy, nazywając kierowców BMW "hrabiami" sam zachowałeś się jak "hrabia" i jechałeś ciągle lewym pasem. Dobra już się powymądrzałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum