Wysłany: Nie Lip 25, 2010 08:57 Radio z pomaranczowym podswietleniem
Witam Poszukuje do swojego Roverka radia z pomaranczowym podswietleniem ( pod podswietlenie deski rozdzielczej ) Na forum znalazlem CLARIONa DB189RMP .Niezbyt ten model podoba sie wizualnie.
Jesli ktos zna inne radia z ww kryterium to poprosil bym o podeslanie modelu
Cena do ok 350 pln.
Z gory dziekuje .
Pozdrawiam.
Pawkaz.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 08:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
DB189RMP ma imo jeden z ładniejszych paneli pasujących do starszych aut. Sam miałem je brać do mojego kanciaka bo idealnie pasowało by do deski ale ostatecznie stwierdziłem, ze radio ma grać nie wyglądać i padło na kenwooda jak się uparłeś na ten pomarańczowy kolor to wyższe/nowsze modele clariona też mają pomarańczowe podświetlenie... Po za tym jeśli mnie pamięć nie myli niedawno był podobny temat poszukaj może tam coś ciekawego napisali...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Dzieki za info z Clarionem.A jaki masz model Kenwooda ? Bo jesli nie znajde czegos ladnie wizualnego z pomaranczowym podswietleniem to zakupie z innym
A co sadzisz o tym ? http://allegro.pl/item116...arancja_pl.html
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Osobiście zamiast tego Pioneera wybrał bym http://allegro.pl/item115...in_pre_out.html miałem niemal identyczny model tylko bez USB. Kolejna sprawa do czego to podłączysz bo różnice w brzmieniu w tym przedziale cenowym będą naprawdę niewielkie więc jeśli nie masz w miarę porządnych głośników i wzmacniacza bierz co Ci się bardziej podoba bo różnicy nie usłyszysz...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ja do Swojego Rovera właśnie Clariona z pilotem oraz głośnikami nisko i wysokotonowymi oddzielnie. Nisko zamocowałem w przednich drzwiach a wysoko w zaślepce lusterek. Całośc kosztowała mnie ok 1000zł aale uwierz mi warto. Dźwięk jest po prostu rewelacyjny. Nie wiem jak Ty, ale ja wychodzę z założenia, że jeżeli coś kupowac i słuchac to musi kosztowac.
Mi akurat ten styl odpowiada bo nasze roverki są niepowtarzalne, łądne i stylowe dlatego radio choinka np. Alpine,Kenwood,itp. nie pasują są za bardzo kolorowe. Chyba, że w dresach chodzisz ti są idealne..
Styl jaki Clarion ma ten mój model jest taki retro ale na pełnym wypasie.a ten kolor MANDARYM idealnie mi się zgrał z podświetleniem zegarów i zegarka oraz stacyjki.
Pawkaz, A może coś takiego
http://allegro.pl/item115...on_md41400.html
Sam mam dokładnie takie same radyjko w R400 i jestem z niego bardzo zadowolony. Podświetlenie rewelka
W moim garażu można zobaczyć jak się ono komponuje z wnętrzem ROVER'ka.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Clarion DXZ558RMP to mój, ale szok na allegro mają go za 300zł a ja dałem no fakt 5lat temu prawie 900zł w sklepie i nic od tamtej pory się z nim nie dzieje. Polecam kupuj go
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum