Wysłany: Pon Sie 02, 2010 10:36 [R 25 1.4 2000r.] Wymiana drążka kierowniczego w Trójmieście
Witam!
Swego czasu byłem ustawić zbieżność w moim Roverku i okazało się, że nie można tego zrobić bo trzeba wymienić drążek (drążki?) kierownicze. Fachmeni nie znaleźli odpowiedniego drążka - podobno ma być długości 319 mm od gwintu a przysyłali im za krótkie.
Moje pytanie do Trójmiejskiej i nie tylko braci: Gdzie można w Trójmieście znaleźć dobry warsztat który jest w stanie coś takiego zmienić. Jestem gotowy nawet sam takiego drążka poszukać. Na allegro znalazłem drążek:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1162676643 ale nie wiem czy pasuje. Nie wiem też czy do niego trzeba coś jeszcze dokupić - np. jakieś końcówki?
Doradźcie bracia bo obdzwoniłem już kilka warsztatów i nikt się nie chce tego podjąć.
Pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 10:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1)P.M. Auto Gdańsk
Nowy autoryzowany warsztat i salon MG ROVER. Właściciel lub Dyrektor Zarządzający: Zbigniew Stanisławski. Powierzchnia salonu: 402m2, powierzchnia serwisu: 410m2. ul. Gen. J. Hallera 132
80-416 Gdańsk
2)English Cars Centre (Z. Czarnecki)
Nieautoryzowany warsztat, naprawiający m. in. Rovery. ul. Klonowicza 77A
80-408 Gdańsk - Wrzeszcz
3)ZUH
Firma specjalizująca się w naprawach skrzyń biegów. Na miejscu znajduje się również sklep z częściami zamiennymi (specjalizacja - części do skrzyń begów). Kompleksowe naprawy mechaniczne, serwis ogumienia i klimatyzacji, przetaczanie tarcz hamulcowych na osi pojazdu. Śnieżna 3
80-554 Gdańsk
4)Zakład Produkcyjno-Usługowy Mechanika Pojazdowa MAX
Naprawy bieżące, remonty, badanie komputerowe pojazdu Struga 16
80-116 Gdańsk
5)Godarth
Kompleksowa obsługa i naprawa samochodów osobowych i dostawczych, sprzedaż części zamiennych, tuning elektroniczny i mechaniczny. Kuśnierska 13
81-168 Gdynia
POWODZENIA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum