Wysłany: Pon Sie 02, 2010 14:12 Moj nowy nabytek - nowa corka w rodzinie
Witam,
moj nowy nabytek : Rover 45 Austria4D idt
Rok 2000
Przebieg 96.000km od 1. właściciela od 2. w sumie kupiłem ale on tym ledwo co 2. miesiące jeździł i po kupnie od 1. był u mnie żeby mu rozrząd zrobić.
Niestety uszkodzone są tylne drzwi prawe i lekkie zadrapania na zderzakach Rdze trudno znaleźć Reszta typu klima oraz podgrzewane fotele działają super Wszystkie szyby z przodu sterowane Ma tez zamieniarke CD ale coś nie działa bo brak radia I chyba poszły przednie łożyska bo strasznie chucy jak auto sie toczy nawet.
Byle przednia szyba tez wymieniana nie wiem czemu, ale przez Serwis i autko ma nawet sprzędzone kupno pręż ÖAMTC
O toż kilka zdjec od niej, Robione na szybko po się spieszyłem na busa w Polsce Tak krotko to jeszcze nigdy nie bylem chyba w Polsce
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ostatnio zmieniony przez Remigiusz Pon Sie 02, 2010 15:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 14:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum