Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
W sumie nie wiem czy w dobrym miejscu, ale przynajmniej tu liczę na szybki odzew:) Właśnie kupuje R75 i już mam namierzony, wstępnie wszystko ugadane, pozostaje teraz pojechać i zrobić przegląd przed zakupem na co komis się zgodził. I stąd moje pytanie. Czy możecie polecić gdzie nim pojechać na taki przegląd przed zakupem? Interesują mnie okolice Białołęki w Warszawie. I na co najbardziej zwrócić uwagę?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Lis 24, 2010 21:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 06:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jesli chodzi o przegląd radze do okręgowej stacji kontroli tam niezrobią wałku nie pozwól tylko wybierać komisowi znam takie przypadki że są ugadani ze stacjami kontroli pojzdów.
Przegląd przeglądem, umów się z Mariuszem 418 z tego forum, jest z wawy, świetny specod Roverów, ma prawdziwy komputer do rovera i sporą wiedze, jak będą jakieś nieprawidlowości na pewno je wychwyci
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum