W sumie to mozna powiedziec, ze przypomina pudding
Powiem tylko, ze Sachar i Kruchy maja cos wspolnego ze mna teraz.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Pawkaz, zobaczysz na spocie, jezeli chodzi o kolor to bedzie czarny, bo teraz w zasadzie to nie ma koloru.
W zwiazku ze pogoda taka sobie i deszcz wisi na włosku to mam pytanie. Ryzykujemy grilla/ognisko czy Bemowo?
ja bym chyba powiedziala bemowo- zachmurzenie zamiast sie zmniejszac to mam wrazenie wzrasta. poza tym nie zacheca mnie tez wizja brodzenia znow w tym blocie jak tydz temu
no ale chyba czekamy na rozwoj wypadkow (i zdanie innych)
Ja tam czuje, ze nie bedzie padac, a nawet jak bedzie to mozna bedzie sie schowac pod dachem przy stole.
To może żeby nie było, że połowa pojedzie tu, a połowa tam. Spotykamy się o 18.00 na grilu/ ognisku tam gdzie tydzien temu. W razie małych opadów schowamy sie w szałasie lub zmienimy lokalizacje na bemowo.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na Woli już padało i się wypogodziło, więc sądzę, że będzie ok.
Zaraz ruszam, ale z Woli.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum