Spot co sobota pod stadionem Lecha. Godzina 20:00
Wymagany wolny czas (dużo wolego czasu ), kiełbacha na grila, jakaś zapitka i koniecznie dobry humor Przy złej pogodzie idziemy na miasto na żywioł.
Numer telefonu do umawiania się podaję na PW
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomas, ale w niedziele jak znam życie ludziska posiedzą do 21-22 i będą uciekać bo do pracy trzeba wstać. Mi chodzi o takie cotygodniowe posiedzenie do północy bądź dłużej. Jeśli piszecie się na dłuższe niedzielne grillowanie to ja problemu nie widzę. W sobotę może rzeczywiście nie wziąłem pod uwagę meczy (ja nie piłkarski a na pewno nie Lechita), ma ktoś propozycje innej miejscówki? Parking M1 może być strzeżony przez PLEBANA lub inne ustrojstwa.
Dla mnie sobota to dobry termin, w niedzielę robię rodzinne obiadki ....
Może pomyślmy o innym miejscu?
Tomson 40075, dlaczego znów Cię nie ma? Tyle tematów do ogarnięcia, a Ty się migasz .
Powiem krótko, SPOT pierwszy cykliczny musi się odbyć 21.08.2010 ponieważ ekipa ze ZSZYWACZA jedzie teraz na urlop i wraca w przyszłym tygodniu.
KOMPRENDO?
Wiem, że podany termin jest najlepszym z możliwych.
Izjawa, wcale się nie migam tylko zbieram siły na te ustalenia z Tobą.
Pozdrowionka.
Tomas napisał/a:
Iza, my sie umawiamy na 20:00, to juz chyba twój rodzinny obiadek sie zakończy.
Też tak mi się zdaje.
Tomson40075 napisał/a:
Powiem krótko, SPOT pierwszy cykliczny musi się odbyć 21.08.2010 ponieważ ekipa ze ZSZYWACZA jedzie teraz na urlop i wraca w przyszłym tygodniu.
KOMPRENDO?
Wiem, że podany termin jest najlepszym z możliwych.
Podany termin to nie pierwszy z możliwych tylko pierwszy z serii spotów cyklicznych. Jak tylko będę w Poznaniu to co tydzień będę się pojawiał na grillowanie z Wami i mam nadzieję że będzie ktoś poza mną
Speedy napisał/a:
Jak w niedzielę to będę mogę siedzieć nawet do 5 na rano byle na 6 był w pracy:P , sobota odpada z racji meczu na który idę
Ty to akurat nie musisz się reklamować
EDIT
Czy ktoś w końcu będzie w niedzielę o 20 pod Lechem?
dobra o 20 pod stadionem Lech i przytargać kiełbachę zapisałem
[ Dodano: Pon Sie 16, 2010 19:04 ]
Co do spotkania w niedzielę
22-08-2010 Spotkanie Lech Poznań - Cracovia Kraków Godzina spotkania: 17:00.
O 19 koniec meczu wszyscy się rozjadą na pewno do 20:00 może jakieś inne miejsce po meczu z Cracovią możemy się już spotykać pod stadionem bo następny mecz dopiero koło października
Pozdrawiam
_________________ Speedy
Ostatnio zmieniony przez Speedy Wto Sie 17, 2010 15:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum