Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lip 20, 2010 09:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 07:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 14:25
Miejsce i czas i kase ustalaliśmy dobre półtorej miesiąca i już niestety za późno żeby coś zmieniać. Nadal obowiązujące jest to co w moim poście napisane <post autoryzowany przez Martę uprzednio przed zamieszczeniem> wiec wszystko co tam napisane jest prawdą. I to ostateczną
Nie moge juz edytowac poprzedniego postu wiec:
POTWIERDZAM OTRZYMANIE WPLATY OD:
hvil - 2 os/dni - 140 zl
misi3k - 1 os/2 dni - 70 zl
martens - 2 os/2 dni - 140 zl
Hrabia - przeleje na dniach do hvil - 2 os/2 dni
monia0023 - ze wzgl na brak srodka lokomocji/samochod u mechnika i wyjazd przeleje do mnie - 3 os/2 dni
am_k - JEDZIE tylko sobota/niedziela (ew. jak znajdzie zastepstwo w pracy to 2 dni) - kase odbiore osobiscie "po drodze" na dniach
zgredzik - nawet sie nie wyglupiaj!!! Ze starej brygady nie jedzie bidi i wystarczy!!! Zabiore Cie na swoj poklad (jak nie osiwiejesz w drodze ) i podziele sie kielbasa . Wszyscy wiemy, ze bandziorek najwazniejszy ale chyba nas nie opuscisz?
marcin316 - wszystkim studentom dostateczny bez sprawdzania i jedziesz!!! - miejsce nawet na 1 dzien sie znajdze i bedziemy trzymac!!!
Moze marcin 316 i am_k zgadacie sie i pojedziecie razem/jednym bolidem?W kupie zawsze razniej
ebe - wczoraj napisalam odpowiedz na PW ale jeszcze nie odebraliscie. Nie moge zmieniac w ostatniej chwili miejsca, ktore zaakceptowalo tyle osob . Czekam na ostatnie wplaty i bede sie kontaktowac z kobitka.
marcin316, am_k prawdopodobnie takze jedzie w sobote po pracy - wezcie do siebie numery i badzcie w kontakcie.
Chyba mi sie udalo zgredzika namowic - mam nadzieje - kiepsko bylo slychac bo karetka zagluszala.
Ja oczywiście potwierdzam obecność, no i z takim skromnym pytaniem wychodzę czy znajdzie się ktoś żeby przygarnąć miśka? Bo ja się chyba raczej swoim nie będę bujał No i rozumiem, że lecimy w piątek gdzieś tam koło popołudnia i wracamy w nd wieczór tak?
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 22:56
Tak dobrze rozumiesz:) my juz dzisiaj robilismy rozplanowanie miejsc:):) narazie to niespodzianka gdzie masz przydzial bo i niewiadomo czy zgredzik sam czy z kims:) ale zostales uwzgledniony ze bez wozu jedzieszz dzisiaj w rozwazaniach na ten temat:)
post edytowany - dodano wplate Hrabiego i zastanowienie Bidiego
[ Dodano: Nie Sie 08, 2010 22:13 ]
hvil - 2 os/dni - 140 zl
monia0023 - 2 os/2 dni - 140 zl (brakuje jeszcze od kolezanki Moniki 1 os/2 dni - 70 zl)
Hrabia - 2 os/2 dni - 140 zl
CZEKAM NA WPLATE:
am_k - 1 os/1 dzien - moja wina bo nie mialam czasu podjechac, odebrac 1 os/1 dzien
zgredzik - 1 lub ew. 2 os/2 dni - czekamy jeszcze chwile (ustalone na spocie) ze wzgl na awarie bandziorka
marcin316 - na 90 % piatek/sobote - 1 os/1 dzien
bidi - ?
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 21:00
ja jednak z przykroscia informuje zenie bede mogl pojechac szkoda no ale coz next razem
Wszystko nadal aktualne .
Gospodarze czekaja na nas wieczorkiem w piatek 3 wrzesnia i wyjezdzamy w niedziele max g. 17.
Jedziemy: Miedzyrzec, Łosice (dalej na Bialystok), w okolicy Woźnik skrecic na Serpelice (nie wjezdzac do centrum), Klepaczew i na zakrecie w zwirowke i prosto do konca .
Sklepy - a) 100 m. dalej ("trzeba zadzwonic i otworza" ), b. w Serpelicach 2 sklepy w tym jeden czynny nawet w niedziele. - wodotryskow tam pewnie nie dostaniemy, wiec osoby ktore pija/pala nietypowe marki uczulam na to. Zaopatrzenie glowne bedziemy musieli zrobic w Miedzyrzecu lub Losicach.
Grile maja 2 - duzy i maly
Bierzemy dodatkowo 2 materace i 2 spiwory + naczynia/sztucce dla 2 osob.
KAZDY MUSI ZABRAC ZE SOBA RECZNIKI - PRZYPOMINAM!!!
hvil - 2 os/dni - 140 zl
monia0023 - 2 os/2 dni - 140 zl + Edyta 1 os/2 dni - 70 zl
Hrabia - 2 os/2 dni - 140 zl
am_k - 1 os/1 dzien - 35 zł
CZEKAM NA WPLATE:
zgredzik - 1 os/2 dni - czekamy jeszcze chwile (ustalone na spocie) ze wzgl na awarie bandziorka
[ Dodano: Pon Sie 30, 2010 19:20 ]
mala aktualizacja:
Hrabia niestety zostal zawezwany do pracy w weekend. Biorac pod uwage wyjatkowa sytuacje - kasa zwrocona (135zł). To jedna smutna informacja.
Druga to taka, ze nie ma juz mozliwosci rezygnacji ze zwrotem kasy.
ps. Zgredzik jedzie i szkoda tylko, ze tyle osob z "najstarszych" uczestnikow spotow lubelskich odpadlo .
Rade najstarszych reprezentowac beda misi3k, am_k i zgredzik. Bidi ostatecznie nie dal sie mamowic .
[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 20:03 ]
[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 20:46 ]
i jeszcze kilka
[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 20:58 ]
i jeszcze kilka .
Niestety Damski Rajd Rowerowy i walka o przezycie oraz powrot z bagien nie zostal uwieczniony z powodu napadu kompletnej paniki u operatora aparatki
Martusiu, jesteś WIELKA
Dziękuję wszystkim za spota, a kto się nie zdecydował niech żałuje
To kiedy i gdzie następnym razem ?
[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 21:13 ]
Ale gdzie mój Pieszczoch ?
_________________ Monika
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 20:42
nie wiem co ładniejsze ja czy mój roverek na tych fotkach:-D Bardzo was dziewczynki proszę o fotki na następne spotkanie jakie były robione wszystkie bo na naszym aparacie tylko 15 zdjęć.
P.s. A co do spotkania....chyba się grill szykuje w okolicach następnego weekendu ale się odezwiemy:-)
Marta jak podróż?? My zaliczyliśmy jeszcze 2 przystanki od tamtej stacji.
Pieszczoch schowalas tak, ze nie dalo sie uchwycic .
ps. dziekuje postojowej ekipie hvil'a za wyprowadzenie na trase do cywilizacji.
Dzieki siusiu i przerwom na fajke moglam Was dogonic .
Dojechalismy w 2.5 i naprawde przyznam, ze jechalam zmeczona/totalnie niewyspana po tych 2 wyczerpujacych nocach.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 20:53
W sumie można pokusić się o stwierdzenie iż jechałaś szybciej niż ja bo średnia trasy na bank wyszła Ci lepsza niż moja z 7 postojami dzięki siusiu fajkom i browarom dla loży tylnego siedzenia:-D
Dzięki za pieszczocha, ale lepiej wyszły skarpetki skąpanego wętkarza
[ Dodano: Nie Wrz 05, 2010 22:43 ]
Jaki mieliście czas, bo ja z przestankiem w Białej Podlaskiej i odwiezieniu Edytki, do domu dotarłam na 18,30.martens, która trasa lepsza ?
_________________ Monika
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 23:18
ja Ci nie powiem bo my to w sumie tyle samo czasu stalismy co jechalismy. Niech marta oceni ktora trasa lepsza:-) Mi się wydaje że przez Łosice niż Białą. Ale moge być stronniczy ze wzgledu na to ze zawsze ta trasa jezdzilem a nie przez biala:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum