Wysłany: Pon Sie 09, 2010 12:13 [R75] Kierunkowskazy i mrugające światła
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam! Mam problem- nie działają kierunkowskazy, awaryjne są ok. jak włączę zapłon to lewy kierunek parę razy mrugnie to znowu zapalą się światła drogowe albo mrugają, nawet bez kluczyka w stacyjce mruga światło pozycyjne z tyłu i z przodu po prostu dyskoteka. Dodam że paza tym wszystko działa, albo teraz podczas jazdy palą się długie i lewy kierunek???????????????????????
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 23:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 09, 2010 12:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie odgrzybiałem i po tym tak zaczęło się dziać. Ale już prawie sobie poradziłem tylko z przodu pozycyjne nie pali zarówkię wymieniłem i nic czyszczę styki w module oświetlenia tak po za tym narazie wszystko działa.
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum