Wysłany: Pią Sie 20, 2010 20:03 [r 200] tłumik końcowy
witam wszystkich. szykuje mi się wymiana tłumika końcowego (r200 - 1.4 - 98') i mam pytanko z jakich modeli rowerków pasują tłumiki, chciałbym dopasować jakiegoś oryginała (benzyna lub diesel) z dwururką np. z modelu 620i ale czy będzie pasował z racji tego, że ma dłuższy tył? proszę o jakieś porady i propozycje. Dzięki wielkie.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 20:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A pokaż mi palcem, gdzie kolega domel101, napisał, że chce założyć używkę
domel101, Moim zdaniem sprawdzić możesz czy dany tłumik podpasuje tylko gdy go będziesz miał w ręku. Czasami tak jest, że na "oko" wydaje sie że podpasuje, a w rzeczywistości jest inaczej. Sądzę, że aby dopasować tłumik od R600 do R200 bez rzeźby sie nie obejdzie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
porównałem tłumik dwururke z 620i i tłumik z 214i. nie opłaci mi się przerabiać tych dwóch aby powstał jeden. kupuję oryginała i wspawam "mugena" którego posiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum