Wysłany: Sob Sie 21, 2010 10:56 [R200] Emblemat z grilla
Witam serdecznie,
Jest to mój pierwszy post na tym forum, wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Roverka 200 1.4 (75 KM) rok 98. Jest to moje pierwsze auto w życiu, prawko mam od 2 miesięcy. Cieszę się ogromnie. Mam jednak pytanie o emblemacik z frontu. Nie było go jak kupowałem auto i szukałem na allegro. Znalazłem ogłoszenie takie:
http://allegro.pl/item119...ver_200_25.html
allegrowicz ma do sprzedania emblematy takie:
* jeden na przód do R25,
* dwa na tylną blendę do 200 i 25,
* jeden (25) na tył - na klapę do R25.
I moje pytanie, czy któryś z nich będzie mi pasował na front roverka 200 ?
aukcja trwa jeszcze 2 dni więc proszę o odpowiedź
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 10:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mashhad, ta pokazana przez Ciebie aukcja jest wystawiona przez naszą koleżankę klubową która swego czasu miała właśnie R200 z przodem od R25 poszukaj w śród użytkowników osoby pt. "namiko"
camaro17, i co koledze da? Pozna przygody jej Roverka? Emblematy pochodzą z rozbiórki ze szrotu w Anglii przywiezione przez innego forumowicza Mombrey'a. Więc nie mają nic wspólnego bezpośrednio z Namiko, która miała przekładany cały przód nie tylko znaczek.
Czy będzie pasował? Powinien, jak nie ma innych aukcji na allegro to ja bym kupił, nie duża strata w razie czego:)
Dziś oglądałem, w sumie na moje oko to ten emblemat z tyłu pasuje też chyba na przód więc zamówiłem u Namiko ten tylny do R200. Przykleje jakimś Patex Fixem, chyba że inaczej sie to robi ?
Druga sprawa, może nie na ten topic ale zapytam, jak mam gałkę z drążka zmiany biegów, to ona mi się kręci, da się to jakoś zablokować ew nitem czy coś. Trochę mnie to denerwuje
Druga sprawa, może nie na ten topic ale zapytam, jak mam gałkę z drążka zmiany biegów, to ona mi się kręci, da się to jakoś zablokować ew nitem czy coś. Trochę mnie to denerwuje
Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie gałeczka jest na gwincie. Spróbuj może swoją dokręcić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum