Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 149 Skąd: Lublin/Kraśnik
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:44 [R620] Problem z uruchomieniem, brak prądu
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam, mam taki problem. Kupiłem nowy akumulator. Po przekręceniu kluczyka gasnie mi wszystko. Jest zupełny brak prądu. Powyjęciu kluczyka i ponownym włożeniu wszystko gra dopuki, doputy nie przekręce kluczyka. Rozrusznik nawet nie jeknie. Czasami jest jakiś trzask.
Nie wiem co robić
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 22, 2011 23:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 149 Skąd: Lublin/Kraśnik
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 20:14
Dzięki, pomogło. Klemy troszkę zaśniedziały, ale po małym zabiegu wszystko gra. A bałem się, żeby z tego jakies spięcie się nie zrobiło. Dzięki jeszcze raz
juz poszedles i zrobiles ? normalnie facio blyskawica po nocy grzebie w aucie hehe to teraz porzadnie oczysc klemy na aku i klemy na kablach, skrec i jak mowilem posmaruj z wierzchu co by juz nie sniedzialy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum