No jakbyś mógł zobaczyć to bym był wdzięczny
Chyba to w skrzyni skrzypi ta łapa... ehh, oddam samochód do mechanika, niech zdejmie mi sprzęgło, przesmaruje ładnie łapę, a ja szybko do regeneracji wyślę.
Paweł znasz dobrego mechanika, który nie weźmie góry kasy za wyjęcie sprzęgła?
Ten w Niewodnicy to lakiernik tylko? Ciekawe ile Kondzior za to weźmie...
Ok, dzięki
W Martomie najlepiej by było, bo tam naprawde solidni ludzie są, poza tym jak przyjadę to prawie zawsze jakieś wycie jest z nimi heh Tylko ciekawe ile mi zaśpiewają...
Jak coś to jeszcze tam skocze, dzięki wielkie
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 14:10
Gdybym miał garaż to bym ci tą skrzynie za flaszkę wyciągną a za 6-opak piwa sprzęgło wymienił No ale nie mam garażu, ja z swoją skrzynią walczyłem na parkingu przed firmą i ale teraz na takie zabawy pogoda nie pozwala
A co do łapy to chyba jedne z was ma skrzynię PG1 a drugi R65 - myślę że to dobna aczkolwiek subtelna różnica
W pg1 warto przy wyjęciu skrzyni oczyścić tą łapę i dobrze przesmarować smarem grafitowym ewentualnie miedzianym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum