Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 11:28 [R620] Czy idzie jakoś utwardzić tylne zawieszenie.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam.
Mam taki problem, a mianowicie gdy gdzieś jadę z rodzinką 4 osoby plus bagaże w bagażniku, samochód strasznie siada i zdarza się po drodze haczyć o coś układem wydechowym. Teraz nie wiem, czy tylko mi się tak wydaje, że tak siada, czy to normalne w tym modelu??
_________________ ROVER TO 3 SŁOWA:KLASA, STYL I WYGODA
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 24, 2011 21:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 11:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Te auta tak maja, nie dosc, ze niskie to tyl jest dosc miekki.
Ja mam sprawne amorki, a jak zaladuje to zdazy sie przyhaczyc na nierownosciach.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 364 Skąd: Racibórz
Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 15:05
Mam to samo, w 4-5 osób zdarza się przytrzeć ale to przez to że rura idzie dużo niżej niż podłoga. Co do tematu to najprostszy sposób tak jak pisze magill, gumy.
Witam
Po przetestowaniu, polecam. Bardzo duża poprawa, samochód się nie obniża tak dużo jak przedtem. Przejechałem 800 km z pełnym bagażnikiem i 5 dorosłymi osobami i ani jednego otarcia na naszych Polskich drogach. Dodam, że w wakacje na tej samej trasie było ich z 5
_________________ ROVER TO 3 SŁOWA:KLASA, STYL I WYGODA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum