MaReK, obie są Twoje, zauważ, że jedna jest pęknięta - to ta która spowodowała nasze pacnięcie na dupy przy próbie odkręcenia mojego amortyzatora i jest od Twojego zestawu, możesz ją wyrzucić i w to miejsce położyć tą drugą, nową
A! No to mi zaimponowałeś
Bo w sumie to ja się porwałem z "motyką na słońce", to ja założyłem dźwignie i ja dokonałem rozwarcia klucza W takim razie dziękuje
Piwa, klucze... interesy z Tobą to sama przyjemność
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
kris-tofer, ja tu nie zarzucam nikomu mentalności posiadacza BMW Just a figure of speech A spieszyć to mu się chyba nie spieszyło, bo wyjechałem ze spota dużo później i spokojnym tempem dogoniłem go przy dw. Zachodnim...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To swoją drogą, ale nie muszę nikomu nic udowadniać
Oczywiście Dobry start spod świateł wymaga pewnych umiejętności oraz dobrego refleksu, zwłaszcza przy braku kontroli trakcji
Start spod świateł "ze swoim", to tylko w formie zabawy. Nie sądzę żeby Marman miał na tym punkcie jakieś kompleksy i stawał w szranki z każdym autem na forancie
Ja tak robię jak jeżdżę Tofikiem
Ale wybieram sobie te lepsze fury
Kompleksów nie leczę bo to nie moje auto, ale miny niektórych ludzików są bezcenne.
Oczywiście to tylko do 60 km/h, bo potem mały Toffik dostaje zadyszki
Mix napisał/a:
Nie jeżdżę BMW
Jeszcze nie, ale słyszałem plotki, że chcesz się przesiąść
Ja nie mogę powiedzieć, że nie jeżdżę BMW, bo jednak jakiś tam procent w środku jest.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ja tu nie zarzucam nikomu mentalności posiadacza BMW
spoko spoko, piszę tylko jaki styl jazdy ma Marman również nie musi nikomu niczego udowadniać, z tego, co wiem miał jeszcze coś w mieście do załatwienia, inaczej nie jechałby koło zachodniego
Start spod świateł "ze swoim", to tylko w formie zabawy. Nie sądzę żeby Marman miał na tym punkcie jakieś kompleksy i stawał w szranki z każdym autem na forancie
Zgadzam się. Całą "tezę" dopisaliście razem z kris-tofer'em
MaReK napisał/a:
Jeszcze nie, ale słyszałem plotki, że chcesz się przesiąść
BMW raczej nie - nie stać mnie na świeży, "niedresiarski" model. Prędzej Audi...
kris-tofer napisał/a:
piszę tylko jaki styl jazdy ma Marman również nie musi nikomu niczego udowadniać, z tego, co wiem miał jeszcze coś w mieście do załatwienia, inaczej nie jechałby koło zachodniego
Mam dziwne uczucie, że usilnie go bronisz, a nie ma takiej potrzeby. Ja na nikogo nie naskakuję, a Wy widocznie nie czytacie ze zrozumieniem
kris-tofer napisał/a:
Mix, za tydzień my się pościgamy
No nie bardzo - ja się nie ścigam - basic rule i tyle
Mam dziwne uczucie, że usilnie go bronisz, a nie ma takiej potrzeby. Ja na nikogo nie naskakuję, a Wy widocznie nie czytacie ze zrozumieniem
Nie no coś Ty, nie bronię go tylko po prostu mówię o tym jak jest, bo już nie raz z nim jeździłem i znam jego styl jazdy, a po co masz sobie wyrabiać zdanie na temat techniki jego jazdy po jednym starcie z pod świateł mi się też to czasami zdarza jak się śpieszę
Mix napisał/a:
No nie bardzo - ja się nie ścigam - basic rule i tyle
nie bądź taki spalimy razem gumę (będę miał już zapalniczkę) i też będzie wesoło
kris-tofer, nie oceniam niczyjej techniki jazdy - to indywidualna sprawa każdego kierowcy. Do tego nie widzę w tym nic złego. Napisałem, że nie startuję spod świateł (dla zasady), bo na Grzymały-Sokołowskiego stanęliśmy równolegle z Marmanem, który próbował mnie podpuścić. To tyle - napisałem informacyjnie, a nie zarzucając mu jakieś dresiarskie zachowania, dresiarskim autem - szczególnie, że jeżdżę bliźniakiem, w nieco innym kolorze
kris-tofer napisał/a:
nie bądź taki spalimy razem gumę (będę miał już zapalniczkę) i też będzie wesoło
Trzymam za słowo Dla lepszego efektu zabiorę stary, przepracowany olej silnikowy
No to i ja się odezwę:)Mix, z całym szacunkiem ale nie odbierz mojego zachowania jako jakiegoś szpanu czy tam próby pokazania kto jest lepszy.Ta przygazówka na światłach to tak dla jajec wyłącznie.Trochę mi się spieszyło bo kogoś obok czas naglił
Dzięki za towarzystwo na trasie Mam nadzieję że wypijemy małe co nieco na jesiennym
[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 17:15 ]
MaReK napisał/a:
Marman, ale ja Twojego zachowania nie odebrałem w żaden inny sposób niż, nazwijmy to żart sytuacyjny. Popatrzyliśmy na siebie na światłach, szeroki uśmiech i przygazówka Dla mnie nie ma wcale sprawy, bo wątek się zrobił mega długi i tak naprawdę nie wiem dlaczego. Napisałem informacyjnie, że nie startuję spod świateł, min. dlatego, że w chwili obecnej mój demoniczny diesel ma 18s. do 100km/h Zrobiła się afera z niczego Dlatego nie tłumacz się, bo nie masz z czego. A na jesiennym napewno wypijemy małe conieco i to nie jedno
kurna, nie chciałem namieszać, sorka chłopaki, jeśli Mix źle mnie zrozumiał to sorry, ale wiecie, że czasami mam taki ton wypowiedzi, nikogo nie broniłem, nie byłem niczyim adwokatem itp.
Ciekawe jaki ja czas do setki robię, aż jutro sprawdzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum