Wysłany: Czw Sie 05, 2010 20:41 [R214] Światła mijania/długie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Dziś wracając wieczorem z Wrocławia pojawiła się usterka, chciałem włączyć - włączyłem długie (światła) i wszystko zgasło w sęsie że zgasły postojówki, mijania a długie tylko przy kliknięciu pstryknęły i koniec, wyłączyłem je z powrotem i działają światła mijania popstrykałem trochę po powrocie i załapało. Prwnie wina przełącznika,
Jaki to przełącznik jeśli to przełącznik i jak to wymienić.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Maj 01, 2011 11:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 20:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A co się ma zchrzanić Jak przy każdej robocie, trzeba byc dokładnym i ostrożnym. Jeżeli nic nie urwiesz lub nie połamiesz to nic się nie stanie.
Podstawowa zasada, to robić na odpiętym aku.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tronsek, ale całego zespolonego nie trzeba wymieniać. Wystarczy ta połowa od świateł, wtedy nie trzeba odpinać airbaga, tylko wystarczy zdjąć osłonę kolumny
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
tronsek, ale całego zespolonego nie trzeba wymieniać. Wystarczy ta połowa od świateł, wtedy nie trzeba odpinać airbaga, tylko wystarczy zdjąć osłonę kolumny
Trochę odgrzebałem bo znów ten sam problem... Przez jakis czas załapało i teraz znów się rozsypało. Może mi kolega powiedzeć jak ów "połowa" od świateł się nazywa i co tam dokładnie trzeba wymienić bym mógł to zamówic kupic... etc?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum