Paliwo też ściągasz z cysterny na bocznicy, bo po co kupować? 120 zł to nie majątek. Zresztą papierowa wersja jest bardziej praktyczna w pracy przy samochodzie od elektronicznej.
Jedyny Haynes dot. Rovera i dostępny w sieci to zdaje się tylko ten, choć i tak w okrojonym, do rozdziałów dotyczących silnika, zakresie.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
ja pier.ole czy tu wszyscy to obroncy krzyza ktorzy wszystko robia jak trza??
chcesz to kupuj ja za 120 wole wymienic zawor odmy. gdyby ta ksiazka byla po polsku i bylaby naprawde dobra to dalbym nawet pare dyszek wiecej.
[ Dodano: Czw Wrz 16, 2010 21:51 ] Robert_, moze ka jakis czas ja zamowie jesli nikt nie ma tego w pfd bo jesli jest tak obrazowo stworzona jak ta 214 to sie przyda napewno
ja pier.ole czy tu wszyscy to obroncy krzyza ktorzy wszystko robia jak trza??
chcesz to kupuj ja za 120 wole wymienic zawor odmy. gdyby ta ksiazka byla po polsku i bylaby naprawde dobra to dalbym nawet pare dyszek wiecej.
Dałem nawet 150 i to ponad 4 lata temu (zamawiałem w UK). A książka jest rzeczywiście dobra i warta tych pieniędzy.
borek88, przeczytaj "notatnik" w folderze RAVE od 45 i wszystko będzie jasne, RAVE jak najbardziej działa tylko trzeba przestawić datę poniżej kwietnia 2002r
borek88, zrobiłem pdf-a z rozdziału nt. napraw w silniku, niestety zajmuje 14,5MB - to za dużo abym mógł to wrzucić na mą stronę. Podaj na PW adres na jaki mogę to przesłać.
przepraszam pani kierownik ja poprostu pytalem bo moim zdaniem to nie zawsze trzeba pakowac kase jak mozna taniej.
a co do tego czy paliwo sciagam z bocznicy to nie poprostu jezdze dieslem a nie 620ti w benzynie lub czyms z innej marki co sie potrafi odpychac
[ Dodano: Nie Wrz 19, 2010 20:32 ] PTE, dostalem to. szkoda ze po angielsku ale moze moja luba bedzie mi tlumaczyc bo moj angielski to kaplica;p
do konca roku to zamowie bo teraz troche wydatkow;/
dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum