Znów spotkaliśmy się z Marman'em - praktycznie w tym samym miejscu. Też kiedyś jeździłem tą trasą co Ty, ale Toruńską jest zdecydowanie szybciej - wyjechałem z dobre 5-10 min po Tobie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 22:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Znów spotkaliśmy się z Marman'em - praktycznie w tym samym miejscu. Też kiedyś jeździłem tą trasą co Ty, ale Toruńską jest zdecydowanie szybciej - wyjechałem z dobre 5-10 min po Tobie
He he jakoś ostatnio przeznaczenie nas dotyka Ale fajnie jak takie 2 blizniaki popylają po Wawie Musisz mi Mix pokazać tą lepszą,krótszą i szybszą trasę
[ Dodano: Pon Wrz 20, 2010 18:33 ] Skwirek, dałeś mi do myślenia z tym hardtopem
Musisz mi Mix pokazać tą lepszą,krótszą i szybszą trasę
Trasa jest prosta. Nie skręcasz w lewo, tylko w prawo i jedziesz do Maczka. Dalej skręcasz w prawo i później znów w prawo i jesteś na Toruńskiej. Nie ma świateł, 3 pasy i można sobie pozwolić na znacznie więcej niż na Powstańców
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum