Siemka,
Wiem że temat już wałkowano, ale proszę tylko o konkretną odpowiedź.
Czy w R45 gałka jest odkręcana czy wyciągana do góry, bo nie chcę czegoś ukręcić, z góry dzięki za odp.
_________________ Pozdrawiam,
edzio123
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 20:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też miałem problem z mieszkiem, ale zrobiłem to bez ściągania gałki. Zdjąłem ten "drewniany plastik" z mieszkiem, nakleiłem na ten plastikowy pierścień pod gałką pasek taśmy samoprzylepnej dwustronnej i naciągnąłem mieszek. Jak dotąd trzyma
Mhm a powiedzcie mi jakiego rodzaju gałki można tam założyć, bo na mojej jest już ten plastik spękany i chyba pora na zmianę, tylko nie wiem jaką kupić. Chciałbym może jakąś z drewienkiem, albo z dobrej skórki, tylko chodzi mi o rodzaj mocowania...
Dzięki spróbuję poszukać takiej gałeczki i sobie założyć a jeszcze pytanko, bo w 200/400 są ponoć wykręcane, czyly na gwint, a w 45 mam wyciąganą do góry, to nie ma różnicy przy montażu nowej ? Np. przez Was prezentowanych ?
edzio123, Napisz e-mail do TEGO Pana z allegro z pytaniem o taką gałkę (możesz też dołączyć fotkę). On jest jej producentem. Jak ja ją kupowałem, to kosztowała 139PLN-ów + wysyłka i czekałem na nią ok. 10 dni, bo gałka ta jest robiona specjalnie na zamówienie. Są dwa rodzaje, z czarnym tłem i z białym tłem. Kolor podświetlenia też można sobie wybrać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum