Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 18:41 [R75] Do czego służa te kabelki?
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam,
od niedawna zostałem użytkownikiem rovera 75 tourer z rocznika 2004 po faceliftingu.
Mam kilka pytań co do niego:
- do czego są kabelki przedstawione na zdjęciach? - pierwsze pięć zdjęć to jeden kabelek znajdujący się w okolicach schowka prawego pasażera, kolejne dwa zdjęcia przedstawiają kabelek znajdujący się w okolicach prawego słupka koło drzwi po stronie pasażera, kolejne cztery zdjęcia przedstawiają kabelek który znajdował się za wylotami powietrza umieszczonymi na środku deski rozdzielczej.
link do zdjęć:
http://picasaweb.google.pl/kornelr/Rover#
- do czego służy dziura na środku deski rozdzielczej znajdująca się miedzy nawiewami na przednią szybę?
[R75 2.0CDTi '04]
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 22:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 08:27 Pozostaje do identyfikacji dwa kabelki.
W bagazniku mam czytnik plyty CD do GPS. Zmieniarki nie posaidam, radio zintegrowane z telewizorem i gpsem nie posaida tez opcji CD ma tylko wejscie na kasete wiec po co kabel do zmieniarki?
Czujnik naslonecznienia - klimatyzacja mi działa, jak chce zeby bylo zimno jest zimno, jak wlaczam grzanie jest cieplo a jak jest auto to dostosowuje sie do tej temperatury ktora jest na wyswietlaczu - moze ten czujnik wpadl do srodka, pytanie jak do niego sie dobrac?
I co z tymi pozostałymi kablami, do czego one mogą być?
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez Roverkornika Czw Wrz 23, 2010 08:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 08:34
Roverkornika napisał/a:
W bagazniku mam na gpsa czytnik. Zmieniarki nie posaidam, radio zintegrowane z telewizorem i gpsem nie posaida tez opcji CD czy cos takiego wiec po co kabel do zmieniarki?
Ponieważ instalacja jest uniwersalna i przystosowana do podłączenia innych modeli radia montowanych fabrycznie w R75.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum