Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2006 Posty: 44 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 09:32 [25 1.4 R2000] Linka cięgna fotela przód w 3D - jak zdobyć
Witam
Mam pytanie gdzie mogę kupić, zdobyć nowe linki cięgna podnoszenia foteli przednich.
Stare linki się przecierają trochę je podreperowałem, ale przecierają się znów tam gdzie były niereperowane.
Czy wymiana tych linek wiąże się z wielkim kłopotem, trzeba, bowiem jakoś rozebrać fotel (oparcie)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 09:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To chodzi pewnie o te linki co odblokowują podnoszenie foteli, żeby można było wsiąść do tyłu (wersje 3D). NIe wiem, czy jest gdzieś to dostępne jako zamiennik ... a nie da rady tego dorobić Tak po prostu kupić kawałek linki + zaciski i wymienić te co masz. Standardowo odpowiem, żeby zapytać u Tomiego ... on pewnie może załatwić takie rzadziej spotykane części.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum