no właśnie ... od tego bym zaczął, bo były wyjątkowe R200 z alarmem/immobiliserem ale bez centralnego zamka. Jeśli centralny jest, to szukałbym uszkodzenia wtedy w elektryce auta (wiązka tylnej klapy najpierw, a później przegląd sterownika od centralzamka)
jezlei tak masz jak koledzy napisali. tzn. masz normalnie zamek od str. pasażera to nie masz centralnego.
Jezeli chcesz najpierw otowrzyc bagaznik/ drzi pasazera to najpierw musisz wylaczyc alarm. w instrukcji jest wszystko napisane
w przypadku 3txa to musisz ręcznie wyłączyć imo tzn. albo otwierać auto z pilota ,albo jak otworzysz auto z klucza to musisz później na pilocie "otwarcie"nacisnąc
to ja nie rozumiem,ja otwierałam auto z klucza,bez pilotów żadnych,nic mi nigdy nie wyło jak otwierałam tylko kierunki świeciły chwilę jak otwierałam i zamykałam,myślałam że to alarm się uzbraja,pózniej normalnie paliłam,to dioda na desce jest od alarmu czy od immo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum