Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 23:05 Wrocław - 2 października - spot bez samochodów.
Jak w temacie w sobote (nie w niedziele bo z rana w poniedzialek do pracy, chociaż niektorzy maja na 10 ) robimy spota bez aut. Ustawimy się myśle jakoś na rynku i do odcięcia Wybierzemy jakiś fajny lokal, mam już pare pomysłów
Lista
1. kzrr
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 23:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Synek na piątek to ja się ustawiłem z płcią piękną więc jest nie możliwe generalnie zeby było pite bez mnie (chociaz na sobote tez sie umowilem) ale wpadniemy Po za tym dalej nie wykupiles wizy do spoty wiec nie podskakuj bo jak wielokrotnei mowilem lakier do karolci jest drogi
Synek na piątek to ja się ustawiłem z płcią piękną więc jest nie możliwe generalnie zeby było pite bez mnie (chociaz na sobote tez sie umowilem) ale wpadniemy Po za tym dalej nie wykupiles wizy do spoty wiec nie podskakuj bo jak wielokrotnei mowilem lakier do karolci jest drogi
Nie podskakuj Egon, bo hotele we Wrocławiu do tanich też nie należą. Poza tym jesień się zbliża, a ma być w tym roku wyjątkowo deszczowa.
Szanowni Państwo, zmuszony jestem zrezygnować z najbliższego spotu bez samochodów. Nie będę przecież pił z człowiekiem, który nie ma sprawnych wycieraczek w aucie.
Lista osób na sobote
1. kzrr
2. shilus82
3. magnolka
4. f1x
5. ...
No myśle ze Wy się spotkacie gdzieś na rynku czy coś nie wiem o jakiejś konkretnej godzinie (ja poźniej dojde) i na miejscu ustalicie sobie jakaś knajpka czy coś
Chociaż troche mało nas
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum