Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 133 Skąd: Gdańsk-Kowale
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 10:52 [R600] Zawieszenie silnika i skrzyni.
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Proszę o pomoc:
Potrzebuję jakiegoś spisu, rysunku lub zdjęcia rozmieszczenia poduszek zawieszenia silnika i skrzyni w R600. Muszę wiedzieć gdzie i jakie są i jak się nazywają bo chciałem powymieniać.
pzdr
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Lut 24, 2011 21:22, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 10:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
niestety nie mam bo nie mam przy sobie rave a nie jestem w domku ale podam nr.kat. tych poduszek
13- KKB101090
7 - KKB101441
21-KKH101330
a co się dzieje u Ciebie??
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 133 Skąd: Gdańsk-Kowale
Wysłany: Czw Wrz 30, 2010 00:13
Mazak napisał/a:
a przy ruszania zwłaszcza pod górkę też szarpie??
Nie zwróciłem uwagi. Ale szarpie jak puszczam sprzęgło po zmianie biegów lub jak gwałtownie puszczę gaz i zaraz wcisnę. Ale to już mogą być przeguby lub półosie.
wejdz do kanału zwal prawą osłonę silnika w sadz kogoś ogarniętego za kółko i niech pogazuje to będziesz widział , nawet bez kanału jak się położysz przed samochodem to też powinno być widać tylko niech w środku siedzi ktoś komu ufasz hehe
_________________ To ja Alex z chłopakami w ręku kierownica ,szosa przed nami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum