Wysłany: Pon Paź 04, 2010 21:32 [R 25] Podświetlanie przycisku św. przeciwm. i zegarów
Witam,
zauważyłem, że w moim Roverku siadło podświetlanie przycisku od tylnego światła przeciwmgielnego. Mam takie pytanie, czy trzeba wymienić cały przycisk czy można go jakoś rozebrać i wymienić samą żaróweczkę/diodę?
Siadło też częściowo podświetlenie deski, jak bardzo pracochłonne jest dostanie się do ich podświetlenia? Wymaga to jakiś specjalnych narzędzi?
Z góry dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 21:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zauważyłem, że w moim Roverku siadło podświetlanie przycisku od tylnego światła przeciwmgielnego. Mam takie pytanie, czy trzeba wymienić cały przycisk czy można go jakoś rozebrać i wymienić samą żaróweczkę/diodę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum