gagatek, to jest ta tuleja - wkład, nadaje się, ale powiem Ci z własnego doświadczenia, że nie wytrzymują więcej niż pół roku. Ja wymieniałem takie wkłady po obu stronach, teraz kupiłem z całą łapą za coś około 40zł z Teknorota i śmigam w sumie dłużej niż na wkładach, taka jest moja rada
mimo66, cena za tuleje z Twojego linku, to jakiś kosmos totalny i to jeszcze teknorot
W polecanych na tym forum i na stronie klubowej sklepach kupisz je za około 40zł, zapytaj
gagatek, to jest ta tuleja - wkład, nadaje się, ale powiem Ci z własnego doświadczenia, że nie wytrzymują więcej niż pół roku. Ja wymieniałem takie wkłady po obu stronach, teraz kupiłem z całą łapą za coś około 40zł z Teknorota i śmigam w sumie dłużej niż na wkładach, taka jest moja rada
mimo66, cena za tuleje z Twojego linku, to jakiś kosmos totalny i to jeszcze teknorot
W polecanych na tym forum i na stronie klubowej sklepach kupisz je za około 40zł, zapytaj
ale jak jak patrzyłem na allegro to takie tuleje wraz z ta obudową po 160 zlowytch chodza:/ mógłbymś wrzucić linka do tego co Ty piszesz?? najlepiej jakbyś mi juz podał konkretne namiary, bardzo bym prosił...
Ja nic nie polecałem, po prostu podałem link do pierwszej lepszej oferty.
Prawdę mówiąc nawet nie wiedziałem(do dzisiaj)że można kupić sam wkład i wprasować.
nie chcę otwierać nowego tematu więc jeszcze zapytam, gdzie moge kupić drążek kierowniczy?? bo w tych sklepach ktore sa na stronie głównej w linkach- e-sklepy, nie znalazłem ów drążka..
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 11:18
gagatek napisał/a:
http://allegro.pl/drazek-...1253923357.html
To jest drążek Teknorota i prawdopodobnie od Galaxy http://allegro.pl/drazek-...1253923357.html Koleś czerpie info z naszego forum i sprzedaje części które pod pasowaliśmy.
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 12:13
Jeżeli numery się zgadzają i sprzedający potwierdza to musi pasować. Daj znać jak założysz czy nie było żadnych problemów bo będziesz chyba jako pierwszy który zakłada.
Poszukaj też na stronie łódzkiej hurtowni "4cars" mają sporo tego typu części. Ja kupiłem u nich taką tuleję i kupiłem też z allegro (nie pamiętam u kogo. Różniły się jedynie tym, że ta z allegro miała zalany cały środek, bez prześwitów.
Mi mechanior wciskał po obu stronach te tuleje w kołnierze bez ich odkręcania.
te z allegro to takie jak oryginal, ale o ile sie nie myle to obwod jest plastikowy... nie trzeba od razu kupowac calych tulei z mocowaniami, jak do sojego kupilem (w intercasie) wlasnie zamienniki z okraglymi otworami , pelna guma i stalowymy obwodkami, ciezko dosyc je bylo wcisnac na wachacze, ale weszly i jest jak narazie OK
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 18:32
najlepszy gag Panowie jest taki że teknorot się pomylił i kasował 30-50zł za całe łapy z tuleją ,i teraz matoły chcą odzyskać kasę w Niemczech ten teknorot stoi coś ok 75-80zł/szt
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 18:47
PHJOWI napisał/a:
najlepszy gag Panowie jest taki że teknorot się pomylił i kasował 30-50zł za całe łapy z tuleją ,i teraz matoły chcą odzyskać kasę w Niemczech ten teknorot stoi coś ok 75-80zł/szt
Dobre. To są ładnie w plecy. Dlatego teraz takie ceny.
Właśnie rok temu kupiłem komplet (lawa i prawa strona w obudowie) po 35 zł sztuka. Gdzie indziej były po ok 100zł i się tak zastanawiałem o co chodzi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum