_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Niech życie ciągle cieszy, pozytywnie zaskakuje, ludzie kochają, zdrowie nie opuszcza, konto w Banku "pęcznieje" i radość, radość, radość i miłość napędza serce!!!
100 lat!!!!!!!!!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Ja pierdziele... co wytrzeźwieje po wypicu "zdrówka" jednej osoby na forum, to następna ma urodziny. No jak ja mam funkcjonować, coście się zmówili jak pragnę zdrowia.
Brt czyli to już ostatnie miesiące kadencji prezesa?
W końcu obowiązuje jakaś górna granica, a Ty ją chyba i tak o rok przekroczyłeś
Koniu Boży! Sto lat i jeszcze trochę. Pociechy z erato vel. Darii lub na odwrót, samych sukcesów, prezesury jeszcze ze 4 kadencje i ...
Pieniędzy nie muszę Ci życzyć, może w końcu pora wyjawić światu tajemnice Twojej wygranej w LOTTO. Jako współudziałowiec i posiadacz pakietu kontrolnego firmy Master, o finanse zarówno Ty jak i klub nie musimy się martwić.
Więc żyj we zdrowiu, w poczuciu dobrze pełnionych obowiązków prezesa, klubowicza, administratora, narzeczonego, przyszłego ojca swoich własnych dzieci.
Więc tak dwójki szkrabów Ci już teraz życzę
Buziaki
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum