Oj Arcik Arcik, tyle razy mrugałem w Kościanie i nic nie reagowałeś a po światłach widze ze dobremu roverkowi mrugalem
A spocik kiedyś by trza znowu u nas na rejonie zorganizować
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja tam bardzo często spotykam rovery na ulicy, ale ciężko wyczuć czy to klubowicze, czy też nie mnie z kolei łatwo rozpoznać po wielkiej szpachlo-białej plamie na tylnej klapie nad lampą po lewej stronie (jeszcze nie dawno była rdzawo-czarna, ale wreszcie się za to zabrałem ).
Oj Arcik Arcik, tyle razy mrugałem w Kościanie i nic nie reagowałeś a po światłach widze ze dobremu roverkowi mrugalem
A spocik kiedyś by trza znowu u nas na rejonie zorganizować
Uuuu.. to sorki sknerko nie zauwazylem nigdy
a na miescie dosyc czesto jestem, teraz zaczne sie rozgladac za kazda 75-t ka <a troche ich jezdzi po miescie i zadne bez znaczka klubowego>
a co do spota to ja jestem napewno za
Zamierzam się na R75 i chciałbym go macnąć organoleptycznie co więcej liczę na jazdę testową jakiegoś uprzejmego kolegi. Gdyby ktoś był łaskaw na gg: 605345 albo robbod7@o2.pl dać małego cynka byłbym dozgonnie dźwięczny.
Pozatym mam małą prośbę do Poznaniaków.
Potrzebuje paragonów na paliwo PB najlepiej shell lotos.
Co tydzień 1-2 . Stawiam browarka. Proszę o kontakt pilne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum