Wysłany: Pią Paź 15, 2010 22:56 [R220 sdi 98r.] Zapala się kontrolka sterowania silnika
Witam!
Dziś wymieniłem kompletny rozrząd w moim dieselku (dla zainteresowanych cena samych części - napinacze, prowadnice, 2 paski 600pln + robocizna 200pln). Jednakże pojeździłem jakieś 20km i w między czasie zapalała mi się (dosłownie na sekundę i zaraz gasła) lampka kontroli silnika (czerwona) - wrzuciłem obrazek w załączniku. Tak ze 3 razy się to zdarzyło. Czy komuś przychodzi może do głowy czym to może być spowodowane? Auto pracuje normalnie - bez żadnego problemu, nawet jak się zapalała kontrolka. Żadnego duszenia, przerywania, kopcenia - nic z tych rzeczy. Drażni mnie tylko to, że teraz już tak ciągle może się zapalać, a ja nie wiem czemu. Z góry dzięki za odpowiedź - pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez thef Czw Lis 18, 2010 11:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 22:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum