Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, szukam namiarów na nowe pompy wody do mojego Roverka 75, wszędzie natykam się tylko na pompy do benzyniaków, nawet nie spodziewałem się że tak trudno znaleźć tą część
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 14:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 20, 2010 19:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 08:40
Binek84 napisał/a:
Witam, szukam namiarów na nowe pompy wody do mojego Roverka 75, wszędzie natykam się tylko na pompy do benzyniaków, nawet nie spodziewałem się że tak trudno znaleźć tą część
Pompa powinna pasować od BMW 11517786192 , ale nie jestem pewien. Obudowa termostatu na pewno nie pasuje, ale pompa może, więc warto porównać. Pasuje natomiast od Land Rovera Freelandera z silnikiem TD4.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 08:46
apples napisał/a:
Binek84 napisał/a:
Pompa powinna pasować od BMW 11517786192 , ale nie jestem pewien. Obudowa termostatu na pewno nie pasuje, ale pompa może, więc warto porównać. Pasuje natomiast od Land Rovera Freelandera z silnikiem TD4.
Termostat jest inny waśnie dlatego, że inna jest pompa.
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 08:54
Tomi napisał/a:
Nie termostat tylko obudowa termostatu. Jest inne odejście jednego węża Pompa będzie raczej pasować i dlatego napisałem aby sprawdzić. O termostacie od BMW tez już było
Binek84, jak ściągniesz pompę to spisz wszystkie numery z niej i napisz.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 09:15
apples napisał/a:
Tomi napisał/a:
Nie termostat tylko obudowa termostatu. Jest inne odejście jednego węża Pompa będzie raczej pasować i dlatego napisałem aby sprawdzić. O termostacie od BMW tez już było
Binek84, jak ściągniesz pompę to spisz wszystkie numery z niej i napisz.
Testowane i nie pasuje. Może jakby wymienić pompę wody wraz z termostatem podeszło by... bo tego nie testowałem. Ale pompa wody jest inna... podobnie jak obudowa termostatu. Sam wkład jest taki sam, ale chyba częściej psuje się obudowa, niż sam termostat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum