Moja skala jest tylko 20bar-ów to już patrzyłem 3 i 4 cylinder. Tam po dwadzieścia jest. Sprężanie raczej jest poniważ silnikem podczas krecenia dobrze rzuca. Tak samo jak w tym i też jest takie jak by załapywał: http://www.youtube.com/watch?v=tzUD6xUUScg
Więc akumulator lub ciśnienie. Mam nadzieję że akumulator. Wydaje mi się raczej nic nie powinno się chyba stać. On wchodził wysoko i na dół i tak przez 15sek. Się zobaczy. Też mogę swojego nagrać w niedzielę.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Kwi 2010 Posty: 208 Skąd: Jastrzębie Z
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 11:42
To może być coś poważnego, a może też być jakaś błahostka przyczyną... sprawdź okablowanie, może gdzieś coś nie łączy. Np czujnik położenia wału. Wyrzuć filtr powietrza i podaj dawkę samostartu w spraju. Trzeba wszystkiego próbować. Mi kiedyś przegnił kabelek w 216 i grzebałem tydzień... Powodzenia!
_________________ teraz 75 cdt, wcześniej 216 SE i 214 Si może kiedyś jagular...
Zrobiłem już to. Filtr out i wtedy samostaru w sprayu. Za pierwszym razem tez miał problemy ale załapał. Czujniki podłączone i żadne wtyczki nie zostały.
[ Dodano: Sob Paź 30, 2010 15:50 ]
Może nawet dzisiaj wieczorem spróbuję więc trzymajcie kciuki.
[ Dodano: Sob Paź 30, 2010 19:21 ]
Udało się, całe szczeście muszę teraz tylko ..................................
[ Dodano: Sob Paź 30, 2010 22:15 ]
Jeszcze mam takie pytanie bo znajomy mówi że nie mogę odpalić ponieważ pierścienie mogą być uszkodzone ? Jest to możliwe i wtedy nie mam odpowiedniego ciśnienia ?
[ Dodano: Sro Lis 03, 2010 18:44 ]
Odpalił dzisiaj po zrobieniu rorządu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum