widać, że ma dogrzewacz płynu zamontowany na rurze EGR ... wiec moim zdaniem zaślepianie EGRu na zimę to "niezbyt" dobry pomysł .... latem ok ... na zimę bym go jednak uruchomił znając "szybkość" rozgrzewania klekotów roverkowych.
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 09:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
widać, że ma dogrzewacz płynu zamontowany na rurze EGR ... wiec moim zdaniem zaślepianie EGRu na zimę to "niezbyt" dobry pomysł .... latem ok ... na zimę bym go jednak uruchomił znając "szybkość" rozgrzewania klekotów roverkowych.
najgorsze jest to, że ten przewód od EGR jest tak zmasakrowany, że nie chce sie trzymać... a sam zawór ciągle jest zamknięty... a czytałem że na jałowych ma być otwarty...
[ Dodano: Pon Paź 25, 2010 11:16 ]
magneto napisał/a:
Mam ten z fiata bo oplowskich nie mieli na stanie i nie mam z nim żadnych problemów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum