Witam mam jedno pytanko odnosnie ogrzewania.Wiem że ten temat jest poruszany juz wielokrotnie ale chciałby przedstawić swój proble.Otóz wymieniłem termostat sprawdziłem wszystkie przewody, stan płynu i proglem polega na tym iz na wolnych obrtach z nawiewu nie leci ciepłe powietrze natomiast mając na 2000 obr normalnie bucha gorące powietrze.moja diagnoza(a mogę się mylić) jest że problem polega na wadliwej pracy pompy albo uszczelki pod głowica bo zaczeło mi wyrzucać płyn jak wyłączę motor.Czy spotkał sie ktoś z takim ptoblemem?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 12:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
I ja się dołączę do tematu. Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na płukanie nagrzewnicy?Chodzi mi tutaj zarówno o to jakim preparatem to zrobić, jak i o przebieg tego zabiegu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum