Jesli to olej i tylko zaczyna do daj sobie spokoj na razie ,chyba ze naprawde nie mozesz z tym zyc (np wylozyles sobie nowa kostke brukowa na podjezdzie ). Nie jest latwo go wymienic, bedzie drogo za robocizne (chyba ze sam chcesz to zrobic) . Moze lepiej zostawic na pozniej jak bedzie trzeba sprzeglo zrobic to za jednym razem. I sprawdz tak jak kolega apples, radzi co dokladnie cieknie. Pozdr.
Mam osłone pod silnikiem ale przy wymianie oleju mechanik "ujawnił"wyciek olej zmienilismy a na wymiane uszczelniacza jestem umówiony jutro
uszczelniacz kupiłem firmy (o ile pamietam) erling (45PLN)
Mam nadzieje że wymiana skończy problem z wyciekiem
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 18:32
maciej77 napisał/a:
olej zmienilismy a na wymiane uszczelniacza jestem umówiony jutro
Tylko zabawy jest sporo. Trzeba zwalić sanki i skrzynię biegów. Więc jak coś nie tak ze sprzęgłem to się nawet nie zastanawiaj i wymieniaj. Wymiana ok 8h.
maciej77 napisał/a:
Mam nadzieje że wymiana skończy problem z wyciekiem
Musi
[ Dodano: Pią Lis 05, 2010 18:32 ]
I zanim kupisz jakieś części to przejrzyj forum lub pytaj bo możesz zaoszczędzić parę setek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum