Wysłany: Sob Lis 06, 2010 10:56 [r216 1.6 16v 97r] SPALA OLEJ JAK SMOK litr na 300km :(
AUTO spala niezliczone ilości oleju zędu 1 litra na 300 km juz nie mam siły do tego auta, jaka przyczyna pierscienie uszczelniacze? przy rozpedzeniu auta do 100km/h puszcza taki dym z wydechu ze nie widze nic przez wsteczne lusterko porazka, chyba juz tylko swap silnika mnie ratuje poradzcie. pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 10:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak robiłem w maju tego roku ale do tej pory wszystko było ok, owszem brał troche olej ale nie w takich ilosciach jak teraz, czyzby znowu uszczelka i olej przedostaje sie do cylindrów
ja osobiście nie polecam moze i wszystko działalo jak nalezy ale jakos wykonania i okres naqprawy pozostawia wiele do zyczenia, np niedokrecony kolektor dolotowy, urwana rurka od klimatyzacji itp. juz bym wiecej tam auta nie oddal:)
Slaawekk20, Na :
Modrzewiowa 128
Strzyżów, Polen
602 648 945
za Roksana jak się jedzie potem w lewo i przez drewniany most, potem caly czas prosto i tan prawie na końcu przy takim zakręcie będzie taki mini znak Speed. i droga do nich będzie taka rozwalona i dziury strasznie
Speed Mechanika Strzyżów
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum