Wysłany: Pon Lis 08, 2010 23:56 Uwaga na tego rovera 600 diesel
Tak sobie teraz przeglądałem 600 i zaciekawiło mnie jedno ogłoszenie:
przeczytajcie najpierw to:
http://otomoto.pl/rover-6...-C15339045.html
a teraz to ogłoszenie:
http://otomoto.pl/rover-6...-C15919147.html
wychodzi na to,że handlarz przekręcił licznik
i chyba byl/jest to roverek klubowicza, sądząc po naklejkach
może on sie wypowie jakie auto ma przebieg na prawdę,bo skoro koleś przekręcił licznik to można gdzieś to złosic
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 23:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem czy to klubowe auto. Naklejka pod tablice nie jest roverkowa. Jest podobna, ale w/g mnie trochę za długi jest tekst na ciemnym tle i wcale nie wygląda jak "www.roverki.pl"
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
kurcze...
w pierwszym linku byl ten sam rover z tymi samymi numerami
mial zdjęcie zrobionego środka i przebieg 205 tys, na zdjeciu miał też radio
i właściciel chciał 7800, w ogłoszeniu właściciel podał przebieg właśnie 205 tys
i lekko deska nie byla spasowana przy kierownicy,a dokładnie przy włącznikach po lewej stronie
Gdybyś Harry nakleił swoją naklejkę pod tablice, to byś zauważył że są inne proporcje kolorów żółtego do czarnego.
W ogłoszeniu kolory są +/- pół na pół i jak napisał MaReK, rover nie jest raczej klubowy.
Cofnięcie o 25 tys to może nie tak dużo, ale poniżej 200 tys i może to być wabik.
Niestety taka uczciwość
(MARcin)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum