Wysłany: Wto Lis 09, 2010 18:33 [r200 1,4] Nie odpala!
Dzisiaj dojechałem w pewne miejsce. Postałem tam pół godzinki z włączoną muzyką i gdy chciałem odjechać nie chciał odpalic. Myslalem ze sie akumulator rozładował, ale nie, nawet na kable nie chcial odpalic. Więc spróbowałem go odpalić na pych i się udało. Przejechałem 10km i ponownie chcialem z prawdzic czy da rade odpalic, ale sie nie udalo. Ponownie odpalil na pych.
Normalnie kontrolki na II pozycji sie zapalają, a jak przekręcam na III to nic się nie dzieje.
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 18:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poruszaj kablami i wtyczkami przy rozruszniku. U mnie kiedyś tez wystąpiła taka sytuacja poruszałem czerwonym kablem a w zasadzie wtykiem przy rozruszniku i pali do tej pory:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum