Otoz 11.11.2010 kolo godziny 23:00 skasowalem moje ukochane Perez Edition
Kulajac sie teraz Fabia pomalu szukam nowego auta.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 19:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Troszke za duza predkosc przy jezdzie bokiem i podsypany piasek (przez kogos zadnego wrazen) i w ten sposob udezylem bokiem w kraweznik przy okolo 120km/h. Dobrze, ze w ostatniej chwili zrobilem maksymalna kontre, bo inaczej bym zaliczyl rolke. W sumie i tak bylo blisko, bo wyrzucilo mnie mocno w powietrze. Na szczescie zakonczylem na kolach, jednakze dzieki super wytrzymalym felgom OZ (nawet sie nie zgiely) z wachacza zrobilo sie U, tylna belka zawieszeniowa sie zgiela, pod wplywem naprezenia peklo tylne nadkole, lewe, tylne drzwi ledwo sie otwieraja, kierownica jest przekrecona o 90 stopni w lewo, nawet deska rozdzielcza z lewej strony dotyka szyby, a z prawej jest za nisko i jak sie siedzi za kierownica to widac, ze cale zegary sa lekko w lewo przekrecone. Autem udalo mi sie dojechac (30km/h) do domu, jednakze nie wydaje mi sie, zeby bylo do naprawy. Trzeby by bylo naciagac karoserie etc. co jest nie oplacalne. Tak sie koncza glupie zabawy, chociaz to byl najpiekniejszy slajd jaki wykonalem w zyciu i moze gdyby nie ten piasek to bym z niego wyszedl. Narazie mam Fabie i moge nia jezdzic nawet kilka miesiecy, wiec pomalu zbieram na nowe auto i nie wiem co kupie, a jak mi sie sytuacja finansowa wyjasni to zapewne Impreze GT, chociaz dzisiaj zaczalem ogladac Octavie i stwierdzilem, ze te w bezowych skorach wygladaja calkiem, calkiem. Narazie jeszcze nie doszedlem do siebie i czuje sie jakby mi ktos umarl... Nawet nie wiedzialem, ze jestem tak emocjonalnie zwiazany z tym autem
[ Dodano: Sob Lis 13, 2010 19:46 ]
Troszke mnie bolala glowa, bo pasy nie zadzialaly tak jak powinny, ale juz nic mi nie jest.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Łomatko! Perez, dobrze, że Ty się nie powyginałeś Może zgłoś się do lekarza, tak profilaktycznie? Może zaleci np. kontrolne zdjęcie RTG kręgosłupa szyjnego?
Trzymam kciuki za szybkie uzbrojenie się w nowe autko
Ważne że ty jesteś cały, z czasem znajdziesz swój następny ukochany samochód i zapomnisz o Perez Edition, zmienisz klub, zerwiesz kontakty i już nigdy nie zajrzysz na forum, ...albo i NIE , to tak jak w AKA miłości czy jak to się zowie, są takie o których się nie zapomina i czasem się wraca .
A co do bólu głowy, to może lepiej przejdź się na badania tak profilaktycznie, bo nigdy nic nie wiadomo a zdrowie najważniejsze.
No perez to przepowiednia Violki się sprawdziła
120km/h bokiem... chciałeś się pobawić w Maćka Polodego i zostać roverkowym królem driftu? Dobrze, że nie zahaczyłeś nikogo po drodze. Jak czytałem tytuł pomyślałem sobie, że nie zdążyłeś przelecieć na późnym żółtym
To już druga 600stka w tym miesiącu.
Wcześniej jakiś 19latek nie zdążył przed Toyką... w wątku jest o wypadkach.
Nie wyobrażam sobie nawet skali zniszczeń u Ciebie, skoro u mnie było sporo, a oparłem się o krawężnik przy 30 km/h.
Perez napisał/a:
to zapewne Impreze GT
Boję się, że to za szybkie auto dla Ciebie
Kup sobie jakiegoś bzyka i pobaw się może w KJSy albo coś, co w bezpiecznych miejscach da Ci możliwość wyszalenia się.
Czy w czwartek po 23:00 to nie padał deszcz?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
no właśnie perez gdzie Ty się wysypałeś?
Wczoraj na ul. spacerowej w Warszawie widziałem na łuku drogi ślady na pasie zieleni, położony znak i jakiś ciemny element typu nadkole, pobite szkła kierunków.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum