_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 15:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No moim zdaniem nie jest - przecież naprowadza ludzi idealnie na czołówkę.
Jak jest wysepka, to albo z jednej albo z drugiej strony pas powinien do niej dochodzić, bo tak, to nie ważne jak i jakie postawisz znaki zawsze jadący z przeciwnych kierunków mogą się spotkać "w majestacie prawa".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie no porażka totalna, wyobraźcie sobie że tą drogą przejeżdża jakiś obcokrajowiec, nocą kierowcy jadąc na przeciw siebie są pewni że jadą prawidłowo, tutaj naprawdę może dojść do tragedii i powinni coś z tym zrobić bo przecież jak to wygląda, szaleństwo!.
Ja jestem ciekaw kogo policja uznałaby za sprawcę takiej kolizji/wypadku (uderzenie czołowe), myślę że na pewno nie tego kto to wymyślił, tylko jednego z kierowców.
Wg Ciebie jaki mam (ja albo Ty) wpływ na działania sądów? Z życia wiem, że tak zazwyczaj kończą się takie sprawy - nie słyszałem, aby konstruktor/projektant/jakiś drogowiec, dostali wyrok za czyjś wypadek drogowy. Zawsze po tyłku dostaje kierowiec.
Dlatego napisałem, że nasz kraik jest "niebanalny"
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Dlatego napisałem, że nasz kraik jest "niebanalny"
A ja tylko użyłem ironii, żeby uzmysłowić Ci, że to co napisałeś jest malkontenckie i generalizujące, bo bardzo nie lubię kiedy zamiast dyskusji pojawiają się narzekania i sprowadzanie wszystkiego do stwierdzeń typu "Polska to chory kraj" czy do innych o podobnym wydźwięku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum