Jeszcze nie wiadomo kiedy Roewe 450 wejdzie do sprzedaży, a dywaniki już można dostać na Allegro
Pozatym dywaniki sa do Rovera nie do Roewe:D ehhe
nie wiem ktore kupic sa generalnie dwa typy do R400. Z tymi tylnymi to w dupie jak bedzie to bedzie, chodiz mi o ten przedni pod moimi nogami, by nie przeszkadzal w "pedalowaniu"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Chyba że o czymś nie wiem i to jest legendarne TV8... w konfiguracji z dwiema turbosprężarkami jest to niezły potworek.
Chyba nawet MG XPower SV nie było tak szybkie.
Nie KV8, tylko V8 z SD1. Klasyczna amerykańska V8 z buicka montowana w SD1, później modyfikowana do Land Roverów na 4.0, 4.2, 4.6, TVR zmodyfikował go nawet na 5.0. Dają wał z największymi wykorbieniami, rozwiercają na maxa i wychodzi 5.3, do tego 2 turbiny i .......... Niestety mnie nie stać
Widziałem CC z ecotekiem 2,0L 136KM.
Ale nagrzewnica sie juz nie zmieściła, więc w zimie trzeba jeździć w futrze
W 126p to chyba na tylnych siedzeniach by był taki silnik, i wtedy byłby to samochód z silnikiem umieszczonym centralnie
Polski odpowiednik MG TF albo Toyota MR2
"Fiat 126p Rallye"
A widziałeś Ruski motor z silnikiem od czołgu?
PS dziwie sie ze nikt nie zrobił CC z silnikiem Rovera, bo idealnie sie nadaje do takich pojazdów. Tylko kombinują z ciężkimi klocami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum