Wysłany: Sro Lis 24, 2010 22:27 [R214] Jak wymienić żarówkę w podświetleniu guzika
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam spaliła mi sie żarówka w podświetleniu guzika przeciwmgielnych świateł ,i teraz pytanie czy dużo z tym jest paprania by to naprawić ?? Wyciąga sie jakoś ten guzik czy trzeba rozbierać cały ten kokpit od guzików ??
_________________ Życie ma uroki kiedy wpinam sie w bloki .
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lis 26, 2010 09:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 22:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ziomek30 zabawa jest bardzo prosta. Wyciągasz cały ten przycisk, z tyłu odłączasz wtyczkę od zasilania. Pod spodem całego tego przekaźnika masz dwie okrągłe oprawki ( ja miałem w kolorze żółtym i pomarańczowym) , delikatnie przekręcasz i podważasz, wyciągasz oprawki z żaróweczkami- naastępnie musisz rozplątać te wąsiki od żaróweczki, wkładasz nową żarówkę, oplatasz wąsiki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum