Brat jakiś czas temu kupił na Allegro zimówki w rozmiarze 195/50/R15 dobrej firmy z przyzwoitymi alumami za 610 zł ale to była niezła okazja... Zimówki Continentala z ponad 6 mm bieżnika. Było to jednak już chyba ponad miesiąc temu, teraz jak wszędzie leży śnieg to o takie okazje znacznie trudniej.
Szukając ofert zwróć uwagę na rozstaw śrub, średnicę otworu centrującego i ET felg. Powinny pasować od Opli, Mitsubishi czy nawet VW. Pasują na 100% od Rovera czy Hondy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 20:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja polecam nowe Firestone Winterhawk 2 185/60R14 i do tego zwykłe stalówki z allegro.
Opony masz za około 750zł, a są świetne! W firmowym samochodzie mam o wiele droższe i bardziej znane opony i wcale lepiej się nie sprawdzają. Może nawet gorzej, ale to może być wynik różnicy w gabarytach samochodu.
Jak ich nie wyjeździsz, to zawsze możesz potem sprzedać.
Owszem jest to droższa wersja ale przynajmniej wiesz, że jeździsz na porządnych bucikach.
no i kupiłem. r14/175/60 ładnie wszystko spasowane. co do opon, rewelacji nie ma ale na przód włożyłem te z większym bieżnikiem i idzie jak przecinak .
Przyłączę sie po czasie. A tak na przykład felgi 13 by można? Mam opony 13 od poprzedniego samochodu i nie mogę ich sprzedać, a te 15, to wiecie ile kosztują.
PZDR.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum