Wysłany: Pią Gru 17, 2010 10:22 [200Vi]1.8VVC nie spadaja obroty
Typ: VVC Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Witam mam problem z obrotami a mianowicie obroty zatrzymują sie na 1500 a czasami wieksze i niechca sasc, tydzien bedzie dobrze a czasami potrfi sie dziac tak kilka razy w ciagu dnia silniczek krokowy był wymieniany przez poprzedniego własciciela ja autko posiadam miesiac czasu.
Dane autka:Rover 200 97.r 1.8 VVC
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 10:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witaj moze to byc linka od gazu gdzies zawiesza ci sie lub nie odbija bo sie w pancerz wcina ,druga sprawa przepustnica do przeczyszczenia, lub gdzies lapie lewe powietrze tak jak ja mialem uszczeka w kolektorze czy jakos tam.
zrobię tak jak piszecie i zobaczę. dzięki ,pozdrawiam
[ Dodano: Pią Gru 17, 2010 15:34 ]
zrobiłem tak jak pisaliście ale problem był ten sam postanowiłem wykręcić silniczek krokowy okazało się że był brudny ,umyłem go i jest OK
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum