sew87, chyba nie wiesz ile wody potrafi być na tych dywanikach ze śniegu z butów
oj wiem bo dotychczas mialem takie plaskie letnie ze woda sie wylewala z kazdej strony, jesli niekt nie trzpie butow przed wejsciem to moze byc tej wody ze hej
_________________ sew
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 15:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 15:51
...zimą wożę w bagażniku gazety, takie zwykłe gazety, i jak już w aucie zrobi się ciepło i ten śnieg zamieni się w wodę, kładę je na dywaniki i wciskam- pieknie wchłaniają wodę. Później tylko zwijam w kulkę i do kosza Zero wilgoci w aucie i zero parowaia szyb
U mnie przy fotelu kierowcy to jest lodowisko pod gumowym dywanikiem po mi się nigdy nie chce botów otrzepać z śniegu choć mam gumowe dywaniki to i tak mi się woda przelewa
Myślę ze na wiosnę wyschnie a patent z gazeta znam ale jakoś się boje ze mi przymarznie gazeta do dywanika jak nasiąknie woda
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
ja mam starego mopa do zbierania wody z dywaników
wylewanie wody wyciągając dywaniki nie zawsze się udaje i woda się wylewa pod dywaniki, coś już o tym wiem
Ostatnio zmieniony przez szoso Sob Gru 18, 2010 16:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum