Wysłany: Nie Gru 19, 2010 16:42 [Honda Accord] Przełączanie kierunku nawiewu nie dziala
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: < 1993
Jak w temacie.
Ciągle wieje mi na szybe i to dosyc slabo. Przelaczanie na inne strefy np nogi nicnie daje. Silniczki nie reaguja, ani ten przy dmuchawie sterujacy zródlem zasysanego powietrza ani ten drugi kierujący wylatujacym powietrzem:| Bezpieczniki ok. Napiecie na bezpieczniku od tych silownikow tez jest.. CO to moze byc?
Ostatnio zmieniony przez szoso Nie Gru 19, 2010 17:11, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 16:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Podejrzewam że spadła linka od sterowania nawiewem. Musisz się położyć na dywanik kierowcy i ruszając pokrętłem, obserwować czy coś się tam dzieje, ale na moje to się właśnie wyczepiło oczko od linki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum