Wysłany: Sro Gru 29, 2010 14:12 [214Si] Kostka za schowkiem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Za schowkiem znalazłem kostkę, która nigdzie nie jest podłączona, może ona jest do elektrycznych lusterek, a ja mam manualne, lecz z drugiej strony jej nie znalazłem.
[ Dodano: Sro Gru 29, 2010 14:12 ]
Dodam jeszcze, że wszystko w moim Roverku działa. Cała elektryka jest sprawna.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 14:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie jest ona wsunięta za schowek, a dziś u kolegi w 214Si włożyłem ręke za schowek przy drzwiach i u niego też to jest. Co najciekawsze, u dziewczyny w 220SD nie ma tej kostki lub jest ona pod jakieś przewody, ponieważ w tym miejscu są kable.
Z tego co pamiętam kostka ta jest od klimatyzacji, czyli najprawdopodobniej jej nie masz.
Jeśli masz to elektryczne lusterka. Mamy tyle fajnie że elektryka jest położona pod urządzenia których niema
Wątpię żeby była to wtyczka od el. lusterek. Dla pewności możesz zajrzeć pod maskownice tam gdzie powinien iść włącznik od regulacji tych lusterek. Jak nie będzie tam żadnej wtyczki, to znaczy, że i ta wtyczka jest od czegoś innego i bym obstawiał że od klimy.
Z ciekawości jutro zajrzę czy mam gdzieś tą wtyczkę.
Niemal na pewno jest od klimy, kiedyś zastanawialiśmy się od czego to i doszliśmy że od klimy, ale pewności nie mam czy tak wyglądała, ale na pewno była za schowkiem po prawej stronie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum