A o której jest to światełko ? o 20 dobrze pamiętam ? Można by gdzieś np: pojechać i zobaczyć z wyskości pokaz albo porobić zdjęcia naszym R a w tle będą fajerwerki
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 13:55
kzrr napisał/a:
A o której jest to światełko ? o 20 dobrze pamiętam ? Można by gdzieś np: pojechać i zobaczyć z wyskości pokaz albo porobić zdjęcia naszym R a w tle będą fajerwerki
Jakiś Ty romantico
magnolka napisał/a:
a jak jakis fajerwerek spadnie mi na maske? mozemy z daleka poogladac to jak bedzie w planie to sie pojawie
Kupimy wcześniej gdzieś szpachle i jak coś to się zaszpachluje
Wysłany: Nie Sty 09, 2011 22:29
Ja również już w domu od 40 min. Zajechałem cało, zdrowo i bezpiecznie, bez zbędnych przygód i co najważniejsze sprawnie i szybko Tylko po drodze w Sycowie mijałem potrącenie rowerzysty, ale obyło się bez stania w korku.
Dzięki również serdecznie za spota i rozmowy, nie wspominając o przejażdżcce ZS'em 2,5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum