Witajcie, wreszcie kupiłem diody, zdecydowałem się na czerwony kolor, korzystając z przerwy w obowiązkach rozkręciłem deskę na Orlenie, troche dziwnie sie ludzie patrzyli ale po kilkudziesieciu minutach wszystko już było gotowe, przypominam ze w MGF mamy lampkę z góry na zegary. zamiast żarówek mamy dwie ledy T5 czerwone, i została wyrzucona ta "szybka" która ma rozpraszać światło z żarówki
Pozostałe prace w ciągu tygodnia, wymiana diod w zegarach na konsoli środkowej, na licznikach w przyciskach etc
PS. Czy wiecie może jak się dostać do tych żarówek co podświetlają liczniki oraz jakie tam są żarówki, T5? Zegary w MGF są takie jak w 200, 400 w kanciaku.
Mad.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 05, 2011 21:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mdławo? ja bym powiedział że jest bardzo wyraziste, niestety na fotach słabo to widać, przypominam że w MGF mamy światełko "z góry" na zegary wiec mamy niewielka mozliwosc modyfikacji.
Kiedys były tarcze indiglo do MGF i TF.Dawno nie widziałem
tu po dużych modach licznika
na dzień dzisiejszy tylko z drugiej reki.Kiedys jak miałem MGF bez problemu dostępne....Od rocznika 2000 do 2002
Ale to było w 2007.....
_________________ Był: MG MGF Srebrna Strzała z wałkami Piper Cross (Tesknie )
Jest: MG TF Spark i sporo do zrobienia
.Rover 75 w kolorku Cev
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum