Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
.Witam wszystkich forumowiczów. Moje pytanie dotyczy wyposażenia mojego [roverka75] a dokładniej mówiąc, to w tapicerce dachu na środku znajduje się wypust w kształcie kwadratu.Wielkość jego około[ 10 cm.]Po zdemontowaniu w środku znajduje się płytka elektroniczna.Jeśli ktoś ma w swoim roverku coś takiego i wie co to jest to niech się podzieli swoją wiedzą.Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Maj 20, 2011 23:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 18:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 23:10
Mam to samo i wiem tylko,że nazywa się "interior coś tam".Rzekomo to czujnik tłuczonej szyby i tylko raz udało mi się to uruchomić w dość nietypowy sposób: ponieważ myślałem że to czujnik ruchu zamknąłem się w aucie i wykonałem kilka ruchów- cisza.Alarm zaczął wyć kiedy zgniotłem puszkę po piwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum